FC KTP Kotka ja kasvatuksellista pelivalmennusta tarjoava suomalainen School of Gaming aloittavat yhteistyön. Yhteistyön päätavoitteena on mahdollistaa ohjatun ja kehittävän peliharrastuksen tarjoaminen verkon yli lapsille ja nuorille.

”FC KTP haluaa kehittää ja monipuolistaa toimintojaan. Tämä vallitseva tilanne ei ainakaan hidastanut päätöstämme lähteä mukaan e-urheiluun. School Of Gaming on luonteva partneri FC KTP:lle, sillä yrityksen tapa toimia vastuullisesti soveltuu hyvin seuramme arvoihin”, kertoo FC KTP:n liiketoiminnan kehittäjänä toimiva Jari-Pekka Gummerus.

“Tulemme todennäköisesti lisäämään tulevaisuudessa panostuksia e-urheilun suuntaan. Tämä nyt alkava ja toteutettava konsepti antaa hyvät pohjat tulevaisuuden ratkaisuille. E-urheilu kasvattaa suosiotaan jatkuvasti, siksi on luonnollista, että myös me seurana haluamme olla eturintamassa mukana”, jatkaa Gummerus.

”Meille on suuri ilo aloittaa yhteistyö FC KTP:n kanssa. KTP on nykyaikainen ja uusiutumiskykyinen seura suomalaisessa urheiluelämässä ja jaamme samanlaisen arvomaailman. On hienoa, että suomalaiset urheiluseurat ovat löytäneet elektronisen urheilun tarjoamat mahdollisuudet ja School of Gaming voi olla mukana kehittämässä tätä uutta urheilumuotoa ja tuomassa kasvatuksellista otetta valmennustoimintaan”, kommentoi School of Gaming Oy:n toimitusjohtaja Mikko Perälä. ” Odotamme innolla ensimmäisten etävalmennusryhmien käynnistymistä FC KTP:n alla”, lisää Perälä.